Toneel

HET GEKKENHUIS:

Voor de derde maal op rij, wagen de leden van KLJ Ledegem zich op de planken. Na twee succesvolle toneelstukken “Die Rare familie” (2014) en “Ge moogt hem hebben” (2017) breien we hier een vervolg aan met “Het gekkenhuis”. Een komedie in 3 bedrijven geschreven door Frank Ziegler:

Roger ligt in huize Snoeck tussen de lakens met de schoonheidsspecialiste van zijn vrouw. Op dat moment komt zijn vrouw thuis. Nog geen catastrofe, die komt later. De bedrogen echtgenote brengt echter het goede nieuws mee, kennis gemaakt te hebben met een stinkend rijke tante, die op het punt staat een testament te maken ten bate van een caritatieve instelling. Op het moment dat Huize Snoeck aan het oudje voorgesteld wordt als een privé-inrichting voor geesteszieken, met chronisch geldgebrek, loopt echt alles in het honderd. Een toneelavond om van te smullen.

Ondertussen hebben we al heel wat repetities achter de kiezen en krijgt het geheel stilaan vorm. Naast enkel het repeteren komt er heel wat meer bij kijken dan enkel maar repeteren. Zo hebben we naast de toneelploeg ook een decorploeg, promoploeg en logistieke ploeg die heel wat werk achter de schermen verzetten. Samen met alle leden willen wij u dan ook van harte uitnodigen om een avondje goed te lachen.

Meer info:

  • Vrijdag 1 april
  • Zaterdag 2 april
  • Zondag 3 april
  • Vrijdag 8 april

De Kring (Hugo Verriestlaan 16, 8880 LEDEGEM)

  • VVK: € 8,00
  • ADD: € 10,00

Kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur, leden, telefonisch 0474 52 28 78 (Saida Dupulthys) of via kljledegem@hotmail.be