Feestweekend 90 jaar

KLJ Ledegem wordt 90 jaar en dit kunnen we niet zomaar laten passeren. Daarom organiseren wij een feestweekend op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september.

Op vrijdag starten we, om 17u30, met een groenten- en fruitkaarting. Deze gaat door in De Samenkomst. Eén tafel kost € 5,00.

Op zaterdag is er een optreden van hypnotiseur Patrick Pickart. Die laatste werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan Belgium’s Got Talent. Tickets kosten € 8,00 en de voorstelling gaat door in De L!nk. Starten met de voorstelling doen we om 20u.

Op zondag organiseren wij een voertuigenwijding voor tractors, vrachtwagens en jeeps. De misviering vangt aan om 11u in de basiliek te Dadizele. Aansluitend volgt dan de wijding. Daarna kan u nog genieten van een ribbetjesfestijn. Dit gaat door op de site van De Samenkomst. Kaarten kosten € 16,00 (incl. aperitief) en <12 jaar € 8,00.

Tickets zijn steeds te verkrijgen bij alle leden en bestuursleden van KLJ Ledegem of telefonisch op het nummer 0474 52 28 78 (Dupulthys Saida). Ook via mail kan u altijd tickets bestellen kljledegem@hotmail.be